On-line: anjey, гостей 2. Всего: 3 [подробнее..]
Уважаемый владелец форума! Добро пожаловать. Для получения прав администратора нажмите на ссылку «Вход-регистрация». Введите имя Admin и обязательно пароль форума, то есть тот пароль, который Вы указали при создании форума. Отметьте галочкой «зарегистрироваться, я новый участник». Нажмите «ОК». Дальнейшие указания Вы найдете в личном сообщении. Вам надо будет кликнуть на мигающий конвертик или открыть ссылку Л.С в шапке форума.

АвторСообщение



Сообщение: 1
Зарегистрирован: 18.10.23
Репутация: 0
ссылка на сообщение  Отправлено: 19.10.23 02:15. Заголовок: Вітрини кондитерські


Обладнання для ресторанів забезпечує злагоджене та швидке виконання всіх технологічних процесів. На сайті за посиланням у даній публікації ви маєте можливість підібрати обладнання серед великого вибору. Значною популярністю серед клієнтів користується категорія Холодильні шафи настільні, але в даній публікації ми виділимо й інші види обладнання, що продається.

1. Макароноварка. Макароноварка – це спеціалізоване обладнання, призначене для варіння пасти. Вона складається з каструлі з рідиною, що нагрівається електрикою або газом. Це обладнання широко застосовується у їдальнях, кафе та інших місцях.

2. Марміт. Марміт – це професійне обладнання, розроблене для нагрівання та підтримки тепла порцій. Марміт часто застосовуються ресторанах, щоб порції тривалий час залишалися нагрітими і не втратили свіжість.

3. Гриль саламандер. Саламандер – це обладнання для гриля, яке оснащене верхнім нагрівальним елементом. Гриль саламандер часто монтується над поверхнею кухонного столу та використовується для швидкого обсмажування птиці, морепродуктів, овочів та харчових інгредієнтів.

4. Морозильна шафа. Морозильна шафа - це холодильна установка, призначена для заморожування та зберігання продуктів за низьких температур. Він обладнаний холодильним компресором та вентиляційною системою, забезпечуючи оптимальні умови для тривалого збереження замороженої їжі.

5. Морозильний стіл. Морозильний стіл - це низька поверхня із вбудованим морозильником. Він зручний для моментального доступу до замороженої їжі, що робить його ідеальним для кухонних приміщень, де важливим є раціональне використання простору.

6. Шафа шокової заморозки. Шафа шокового заморожування – це спеціалізована техніка для різкого заморожування продуктів на дуже низьких температурах. Обладнання використовується в ресторанах та хлібобулочних виробництвах для заморожування свіжих хлібобулочних виробів, тіста та продуктів харчування, щоб зберегти смак та текстуру.

7. Саладетта. Холодильник для овочів - це холодильне обладнання, спеціально розроблене для зберігання свіжої зелені та салатів. Устаткування має кілька висувних ящиків або полиць, обладнаних системою циркуляції повітря, щоб харчові продукти довго залишалися свіжими та зберігали свої корисні властивості.

Широкий вибір продукції на сайті фірми дає можливість вибрати будь-яке ресторанне обладнання, включаючи Вітрини кондитерські. Якість товарів знаходиться на максимально високому рівні, що підтверджено відповідними документами продавця.

Спасибо: 0 
ПрофильЦитата Ответить
Новых ответов нет


Ответ:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
большой шрифт малый шрифт надстрочный подстрочный заголовок большой заголовок видео с youtube.com картинка из интернета картинка с компьютера ссылка файл с компьютера русская клавиатура транслитератор  цитата  кавычки моноширинный шрифт моноширинный шрифт горизонтальная линия отступ точка LI бегущая строка оффтопик свернутый текст

показывать это сообщение только модераторам
не делать ссылки активными
Имя, пароль:      зарегистрироваться    
Тему читают:
- участник сейчас на форуме
- участник вне форума
Все даты в формате GMT  3 час. Хитов сегодня: 71
Права: смайлы да, картинки да, шрифты да, голосования нет
аватары да, автозамена ссылок вкл, премодерация откл, правка нет